"...SYUKUR SANGAT2 PENDAPATAN SAYA MAKIN MENINGKAT SEJAK BELAJAR DENGAN CIKGU. SEBELUM NI ASYIK KERING IDEA JE NAK BUAT MARKETING DAN CLOSE CUSTOMER.."




Sejak 2017 sudah lebih dari 15,000 orang telah dapat manfaat dari kelas online cikgu mael samada kelas percuma ataupun yang berbayar. Alhamdulillah hari ini ada yang berjaya meraih pendapatan 5 bahkan 6 angka setiap bulan dari bisnes online yang mereka jalankan. Ramai yang dah berjaya ubah hidup dari income biasa biasa jadi lebih luar biasa.


TAHUKAH ANDA? 


- Lebih dari 25 Juta pengguna internet yang ada di Malaysia

- 83% penduduk Malaysia menggunakan internet

- Pengguna internet meluangkan masa 35 jam seminggu di Internet

- 15.3 juta pengguna smart fon dan 20.3 juta pengguna internet

- 3 jam 17 minit sehari purata masa yang digunakan untuk media sosial

- 15.6 juta pengguna facebook di Malaysia


Di atas ini adalah statistik pada tahun 2016. Bayangan sekarang sudah 2020. Dahsyat kan?


"Sekiranya bisnes anda belum valid di media sosial online anda akan ketinggalan" 





Ini sebahagian dari feedback student sejak 2017. Alhamdulillah happy bila lihat result mereka.



FIRESALES SPECIAL SEMPENA RAMADHAN 2020


APA YANG ANDA BAKAL DAPAT DARI FIRESALES NI??


Ada 7 item PREMIUM yang anda akan dapat :



1) Kelas Bisnes Online Mastery


Kelas ni belajar di group facebook secara live dan juga video rakaman. Ruangan soalan disediakan untuk anda bertanya soalan. Kelas ni lifetime dan ilmu yang dipelajari dalam kelas ni lengkap dari segi marketing, copywriting dan closing termasuk lah ilmu dan strategi bisnes online. Seramai 472 orang telah menyertai kelas berbayar ini. 



2) Panduan Bisnes Afiliate


Ini adalah Hot Item dan sekarang makin ramai yang jana income ratusan ribu ringgit malahan jutaan ringgit melalui bisnes ebook atau produk digital. Jadi di dalam ebook panduan ini anda akan belajar strategi untuk anda hasilkan jualan dan pendapatan lumayan melalui bisnes produk digital ni.


3) 12 Video Teknik Close Sales


Video ini di upload di dalam group fb. Anda akan belajar cara close sales dan juga follow up melalui 12 video ini dan kelas ini telah disertai seramai 537 orang. Tanpa closing tiadalah jualan kan?


4) Template 101 Ayat Posting


Dalam panduan ni ada lebih dari 101 ayat posting. Anda boleh gunakan ayat ni untuk update posting. Lebih mudah untuk dapatkan idea. Tak perlu susah fikir untuk nak create ayat posting.



5) 77 Strategi Marketing & Closing


Panduan ni adalah panduan PREMIUM yang berkongsi ilmu tentang 77 strategi marketing dan closing. Padat dengan idea dan strategi untuk anda gunakan buat marketing bisnes anda di samping anda belajar juga cara untuk anda closing customer.



6) Panduan Telegram Method

Ini adalah Hot Item dan EBOOK PALING VIRAL yang cikgu tulis. Sebab apa? Sebab masih ramai yang belum tahu lagi ilmu tentang telegram ni. Anda boleh belajar selok belok cara letupkan jualan guna APLIKASI TELEGRAM. Ebook ini BERNILAI RM197. Tapi anda boleh dapatkan dengan harga yang SANGAT MURAHH.



7) Evideo Finale Chapter


Ini FINALE CHAPTER 27 rahsia untuk buat jualan 6-7 angka dari bisnes online. Panduan ni dalam bentuk video. Video akan di release secara berperingkat. Semua video ni adalah ekeklusif berkongsi teknik rahsia yang cikgu selalu gunakan untuk letupkan jualan bisnes cikgu sendiri. 


Semua ini bernilai lebih dari RM1499 !

(terlalu bernilai sebenarnya sbb ianya based on proven result & experience)


SEMPENA BULAN RAMADHAN..


FIRESALES RAMADHAN 2020


DISKAUN LEBIH DARI 95% !! RM1499 !


RM59 SAHAJA UNTUK EARLY BIRD 

(sold out 29/4)


SEKARANG FLASH SALE RAMADHAN LAST CALL.!!!


RM49 SAHAJA!!

DAPATKAN SEGERA!

(JUALAN DITUTUP JAM 11.59 MALAM INI 22/5)



3 kelebihan untuk anda :


Pertama, dapat menimba ilmu dan lonjakkan jualan

Kedua, dapat motivasi yang superb!

Ketiga,  dapat jimat banyak kos belajar









Semoga anda juga boleh dapat result yang lebih hebat dari feedback di  atas ni. Aamiin.


AMACAM? DAH READY NAK DAPATKAN FIRESALES NI??

TAK SABAR DAH?? TERBAIK!! OKAY..

Anda boleh terus isi borang di bawah dan buat pembayaran ke salah satu akaun yang diberikan.


Masih ragu ragu?


Soalan : Saya risau tak berbaloi 

Jawapan : Saya jamin berbaloi kerana anda dapat 7 item dalam 1 set promosi 


Soalan : Kalau tak berbaloi saya boleh minta refund ke?

Jawapan : Sekiranya anda dah apply semua ilmu, dan tiada hasil. Saya akan refund 100%


Soalan : Kenapa jual murah sangat?

Jawapan : Nak bantu lebih ramai dapat belajar dan berjaya


Soalan : Ada group support ke?

Jawapan : Ada support group untuk cikgu bantu anda buat duit dari cabaran affiliate pakej firesales ini 


JANGAN BERTANGGUH LAGI.. TERUS DAPATKAN SEKARANG! SCREENSHOT DI BAWAH INI ADALAH SALES SEPANJANG PKP YANG MENGGUNAKAN SISTEM ONPAY. INI CUMA GUNAKAN SALAH SATU ILMU DARI PANDUAN DI ATAS. BAYANGKAN ANDA GUNA SEMUA ILMU DARI 7 PANDUAN. PASTI LAGI HEBAT!!




KALAU ANDA BERTANGGUH ANDA TERLEPAS PELUANG INI !


Anda boleh terus isi borang tempahan di bawah dan buat pembayaran ke salah satu akaun di bawah. Link untuk pakej PROMOSI FIRESALES ini akan diberikan melalui emel anda. Pastikan betul ya. Semoga anda kaya dan berjaya! Jumpa anda di GROUP SUPPORT KHAS AFFILIATE FIRESALES! 





Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
EARLY BIRD FIRESALES RAMADHAN 2020
FIRESALES RAMADHAN 2020 HABIS STOK
LAST CALL OFFER FIRESALES RAMADHAN HABIS STOK
FLASH SALES RAMADHAN 2020
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel cmgempire19@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaCMG EMPIRE RESOURCES
No. Akaun564810525207
Buka Maybank2u  
PenamaIsmail Nazaruddin
No. Akaun14162028166192
Buka Bank Islam IB  

PENGESAHAN