Saya nak BONGKARKAN..


kepada anda..


"...Strategi buat jualan 6 angka tanpa fbads..."


Okay sebelum anda teruskan..


Jom kita berkenalan dulu ya. .



Nama saya Ismail Nazaruddin. Saya dah berpengalaman dalam Internet Marketing sejak 2012 lagi. Sepanjang 7 tahun saya berkecimpung dalam dunia bisnes online ni, dah banyak strategi dan teknik yang saya explore untuk membantu kita sebagai usahawan online ni untuk buat jualan dan jana pendapatan melalui Online.


Gambar sebelah ni diambil sewaktu di Majlis Award masa awal bisnes dulu. Okay dipendekkan cerita, saya mula mengajar dan berkongsi ilmu  bisnes online bermula dari tahun 2017 dan dari situ ramai mula kenal dengan nama Cikgu Mael. Bila mula mengajar, saya lebih banyak explore teknik dan strategi yang tidak memerlukan kos  yang tinggi. Ini disebabkan ramai student kelas saya masih baru bermula dan ada juga yang belum bersedia untuk menggunakan platform yang berbayar seperti fbads. Ada juga yang mengeluh disebabkan kos fbads agak tinggi.


Alhamdulillah dari situ saya temukan bermacam strategi dan teknik untuk buat jualan melalui online dan 100% FREE . Tanpa ada keluarkan kos seperti fbads dan sewaktu dengannya. Paling saya tak sangka, ada di kalangan student saya mampu buat jualan hingga RM100,000 bahkan ada yang mencecah RM500,000 tanpa sebarang kos ads ! SAYA TERUJA. Sekarang ni giliran anda pula untuk cuba praktiskan teknik teknik ni untuk naikkan jualan bisnes anda lebih Luar Biasa. Apa kata kita jimatkan kos dan buat jualan yang lebih luar biasa!


Memperkenalkan....

EBOOK STRATEGI MARKETING CARA JIMAT




Antara Kandungan Utama dalam Ebook ini adalah:


1. Strategi marketing menggunakan FB

2. Strategi marketing menggunakan Instagram

3. Strategi marketing menggunakan Whatsapp

4. Strategi marketing menggunakan Telegram

5. Strategi marketing menggunakan Wechat

6. Strategi marketing menggunakan Tiktok

7. Strategi marketing melalui Offline

8. The power of numbers

9. Case study sales 100k

10. Case study sales 500k

11. Strategi closing menggunakan whatsapp

12. Strategi closing menggunakan group telegram

13. Strategi closing menggunakan messenger bot

14. Strategi closing menggunakan pm manual fb

15. Strategi closing menggunakan channel telegram

16. Strategi follow up proven sukses

17. Strategi closing secara offline

18. Bonus 1 : Teknik proven bina ejen setia

19. Bonus 2 : Teknik bina keyakinan diri

20. Bonus 3 : Kuasai diri sebelum kuasai pelanggan



Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?


1. Anda yang buat bisnes online tapi jualan suam kuku

2. Anda yang nak tambah lagi idea marketing dan closing

3. Anda yang stuck dan buntu tak tahu cara buat jualan

4. Anda yang nak mula bisnes tapi belum ada ilmu

5. Anda yang rajin berusaha untuk berjaya dalam bisnes

6. Anda yang ada impian nak buat jualan 5-6 angka.

7. Anda yang tak yakin nak buat marketing atau closing

NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! 

Bahasa pun senang faham dan simple sahaja.


Siapa yang TAK SESUAI untuk memiliki ebook ini?


1. Orang yang Malas nak 'take action'.

2. Orang yang nak kaya cepat tanpa usaha lebih.

3. Orang yang berharap goyang kaki dapat duit semata-mata.

4. Orang yang dah buat sales jutaan ringgit setiap bulan

5. Orang yang tak boleh sabar dalam berbisnes.

6. Suka banyak complain tapi malas berusaha


p/s: Yang rasa dia dah power marketing & closing, tak perlu beli ebook ni ya.




BERAPAKAH HARGA EBOOK PANDUAN INI?


HARGA ASAL EBOOK INI IALAH: 

RM199.

Namun, 

.

.
.


SEMPENA HARGA PRE-LAUNCH


RM99 SAHAJA

DAH TAMAT 18/10/2019


RM109 SAHAJA

DAH TAMAT 24/10/2019


SEKARANG..


Normal Price RM199 SAHAJA! 


JUALAN LELONG!!


RM50 SAHAJA..


SELEPAS JAM 12 MALAM NI ANDA AKAN LIHAT TULISAN HABIS STOK DIRUANGAN PEMBELIAN DI BAWAH. JUALAN AKAN DITUTUP SEPENUHNYA. 


DAPATKAN SEGERA & JANGAN BERTANGGUH LAGI..


===================


Untuk jadikan panduan ini lebih berbaloi-baloi untuk anda, saya akan bagi Bonus Special berikut :


BONUS EBOOK SISTEM EJEN :



EBOOK PANDUAN SISTEM EJEN YANG BERNILAI RM197 SECARA PERCUMA !


Bayangkan anda dah tahu buat marketing. Anda dah kuasai strategi closing ditambah dengan ebook panduan sistem ejen ni anda boleh dapat ejen yang ramai. Jualan bisnes anda pasti sangat luar biasa!! Terus boleh meroket.


AMACAM?

Mesti anda rasa berbaloi-baloi dengan BONUS best ni kan?


Percayalah, bila anda buat bisnes dalam keadaan kekurangan ilmu  pastinya susah untuk anda naikkan jualan bisnes anda. Anda akan terkapai kapai cari strategi dan kadang anda akan rasa "nak buat iklan kat mana ya? cara macam mana ya" dan maybe anda akan tanya diri anda "aduh macam mana nak close customer ni susahnya" . Jadi cadangan saya, anda grab lah segera peluang keemasan ini. Jangan tunggu sehingga harga naik!


(Selepas anda isi butiran dan Klik 'Hantar', anda akan terus ke Online Payment Gateway Billplz untuk buat pembayaran. Pembayaran secara manual tidak dibenarkan) 


Di bawah ni result case study 100k & 500k..

.






BUAT TEMPAHAN SEGERA YA..

JANGAN BERTANGGUH LAGI KALI NI.. KALAU TAK, ANDA AKAN TERLEPAS PELUANG NI !


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook STRATEGI MARKETING CARA JIMAT - Pre Launch Price HABIS STOK
Ebook STRATEGI MARKETING CARA JIMAT - Launching Price RM109 HABIS STOK
SPECIAL OFFER 25.10 HABIS STOK
JUALAN LELONG (RM50) HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN