RAHSIA SULIT KINI DIBONGKARKAN!!


"...Buat jualan RM100k dari TELEGRAM..." 


Database lebih 10,000 di TELEGRAM..


SEKARANG GILIRAN ANDA...


Baiklah. . Jom kita berkenalan dulu ya. .



Nama saya Ismail Nazaruddin. Saya dah berpengalaman dalam Internet Marketing sejak 2012 lagi. Sepanjang 8 tahun saya berkecimpung dalam dunia bisnes online ni, dah banyak strategi dan teknik yang saya explore untuk membantu kita sebagai usahawan online ni untuk buat jualan dan jana pendapatan melalui Online.


Gambar sebelah ni diambil sewaktu di Majlis Award masa awal bisnes dulu. Okay dipendekkan cerita, saya mula mengajar dan berkongsi ilmu  bisnes online bermula dari tahun 2017 dan dari situ ramai mula kenal dengan nama Cikgu Mael. Bila mula mengajar, saya mula open kelas secara percuma, namun bila saya jalankan kelas di whatsapp hanya sebilangan kecil je yang boleh join, sedangkan ramai yang nak join kelas. Bila saya fikir fikir, dan buat sedikit survey rupanya di Telegram boleh invite lebih ramai members di group boleh cecah puluhan ribu. Maka bermula dari saat itu saya fokus buat kelas di Telegram. 


Tahun berganti tahun, saya masih lagi fokus buat kelas di Telegram. Saya juga ada channel personal dan beberapa channel lain untuk saya buat jualan produk fizikal dan juga produk digital serta servis yang saya jalankan. Saya mempunyai lebih dari 10,000 database di Telegram yang sehingga hari ini saya gunakan untuk buat jualan. Selain itu saya juga gunakan platform telegram untuk closing agent dan dropship. Masih ramai yang belum terdedah dengan TELEGRAM yang sangat best dan memudahkan kita untuk follow up database dan membuat jualan. Sekarang saya nak kongsi pada ANDA pula bagaimana anda boleh bina mesin duit sekaligus tingkatkan jualan anda dengan platform TELEGRAM. Cuba anda perhatikan "Social Media Influencers" mereka pasti ada Telegram Channel masing masing bukan? Itu juga salah satu bukti kukuh bahawa platform TELEGRAM ni sangat bagus untuk buat duit dan bina fans atau database anda.


Memperkenalkan....

TELEGRAM METHOD





Antara Kandungan Utama dalam Ebook ini adalah:


1. Asas dan fungsi dalam Telegram

2. Rahsia mesin duit Telegram

3. Rahsia Telegram Group

4. Rahsia Telegram Channel

5. Case Study 1,000 subscribers in 7 days

6. Case Study RM37K dari 1 Channel

7. Case Study collect 10,000 Database

8. Strategi & Trick2 buat jualan di Telegram

9. Tips Jaga Engagement di Telegram

10. Teknik & Tips Untuk Newbie Telegram

11. STRATEGI BUAT DUIT SUPER PANTAS (Coming Soon) 

12. 17 IDEA BUAT DUIT DI TELEGRAM (New Item 2020) 

13. TEKNIK TELEGRAM BOT (Coming Soon) 

14. KISAH BENAR TENTANG TELEGRAM METHOD (Coming soon)


ISTIMEWA !! KHAS UNTUK VERSI 2.0 !!

15. E-VIDEO STRATEGI MESIN DUIT TELEGRAM(New Item 2020) 

Anda akan dapat rakaman video untuk belajar tentang rahsia bina mesin duit di platform Telegram. Special sempena 2020. Sebelum ini versi 1.0 HANYA ada versi ebook sahaja, tiada versi video. 



Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?


1. Anda yang belum pernah jana 5 angka dari Telegram

2. Anda yang nak tambah idea marketing dan closing

3. Anda yang stuck dan nak tambah ilmu baru

4. Anda yang nak mula bisnes tapi belum ada ilmu

5. Anda yang rajin berusaha untuk berjaya dalam bisnes

6. Anda yang nak belajar selok belok Telegram

NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! 

Bahasa pun senang faham dan simple sahaja.

Siap dengan gambar dan step by step disediakan.




Siapa yang TAK SESUAI untuk memiliki ebook ini?


1. Orang yang Malas nak 'take action'.
2. Orang yang nak kaya cepat & malas usaha
3. Orang yang berharap goyang kaki dapat duit semata-mata.
4. Orang yang dah buat sales 5 angka dari Telegram
5. Orang yang tak boleh sabar dalam berbisnes.


p/s: Yang dah buat 6 angka dari Telegram tak sesuai beli ebook ni








BERAPAKAH HARGA EBOOK PANDUAN INI?


HARGA ASAL EBOOK INI IALAH: 

RM197.

Namun, 

.

.
.

SEKARANG,


HARGA PELANCARAN

RM69 SAHAJA!!

DAH SOLD OUT 11.59 malam 20/11/2019



HARGA OFFER!!

RM79 SAHAJA!!

DAH SOLD OUT 11.59 malam 4/12/2019


LAST CALL OFFER!!

RM99 SAHAJA!!

DAH SOLD OUT 11.59 malam 12/12/2019


PROMOSI NEW YEAR

RM119 SAHAJA!!

DAH SOLD OUT 11.59 malam 6/1/2020


LAST CALL OFFER

RM129 SAHAJA!!

DAH SOLD OUT 11.59 malam 11/1/2020


SEKARANG..


PROMOSI PENGHABISAN STOK!!


RM99 SAHAJA!!

Jualan Dibuka TERHAD bermula SEKARANG Hingga Jam 4.00 Petang Hari Ini 6 Februari !! Last Chance !!


Saya tak kisah kalau anda tak grab offer ni..

Cuma saya nak minta maaf awal-awal sekiranya HARGA SPECIAL ini SOLD OUT dan JUALAN EBOOK INI AKAN DITUTUP SEPENUHNYA!



SELEPAS JAM 11:59 MALAM 31 JANUARI 2020 ANDA AKAN LIHAT TULISAN HABIS STOK DI RUANGAN PEMBELIAN DI BAWAH. JUALAN AKAN DITUTUP SELAMANYA. DAPATKAN SEGERA & JANGAN BERTANGGUH LAGI..


ILMU INI MUNGKIN DAPAT UBAH HIDUP ANDA DAN TINGKATKAN INCOME ANDA LEBIH BERGANDA GANDA..

=====================


Untuk jadikan panduan ini lebih berbaloi-baloi untuk anda, saya akan bagi anda 5 Bonus Special yang bernilai RM1,097 seperti berikut:


BONUS #1


SESI FB LIVE

(bernilai RM197)


Anda akan dapat 1 Sesi FB Live soal jawab bersama Cikgu Mael. Dalam sesi ni anda boleh bertanya soalan tentang Telegram Method. Paling best sebab dalam sesi FB Live ni cikgu cerita Rahsia Jana Income 6 Angka dari Produk digital yang ramai tak tahu. Sesi ni eksklusif dan dibuat di group khas untuk anda semua. Special Bonus!


BONUS #2


GROUP SUPPORT TELEGRAM

(bernilai RM297)


Anda akan dapat 1 Group Support di Telegram. Di dalam group anda boleh bertanya dan ajukan soalan jika ada yang anda kurang faham. Admin akan membantu. Cikgu Mael juga adalah admin untuk Group Support. Jangan risau.


BONUS #3


PANDUAN SISTEM EJEN 

(bernilai RM197)


Bayangkan anda dah tahu buat marketing. Anda dah kuasai strategi DATABASE di Telegram ditambah dengan ebook panduan sistem ejen ni anda boleh dapat ejen yang ramai. Jualan bisnes anda pasti sangat luar biasa!! Terus boleh meroket.



BONUS #4



PANDUAN BISNES AFFILIATE

(bernilai RM297)


Ini adalah Panduan Bisnes Affiliate yang dah terjual ratusan unit semasa tempoh pelancaran tempoh hari. Ebook ini bernilai RM297. Sebaik sahaja anda membeli ebook TELEGRAM METHOD ini anda dijemput ke group ejen affiliate. Anda dibenarkan untuk promosikan Ebook & jana komisyen. Jadi anda boleh jadikan ebook BONUS ini sebagai rujukan. Katakan nanti anda jual ebook Telegram Method ini 2 unit, dah balik modal kan.


BONUS #5


ACTION PLAN 1,000 SUBSCRIBERS

(bernilai RM109)


Ini adalah Ebook KHAS yang mengandungi action plan bagaimana anda nak mula buat channel sendiri dan mempunyai ribuan subscribers. Bila dah ada ramai subscribers anda boleh lah buat duit. So follow je ebook ni ada diterangkan step by step siap dengan contoh ayat iklan untuk tarik lebih RAMAI SUBSCRIBERS! Special untuk ANDA.







AMACAM?

Mesti anda rasa berbaloi-baloi dengan BONUS ni kan?

Terus terang cakap, bila anda dah mahir tentang selok belok TELEGRAM anda lebih mudah untuk buat jualan dan jana income serta bina brand anda sendiri. Lihat sahaja influencer2 terkenal rata rata pasti akan menggunakan TELEGRAM sebagai salah satu platform untuk bina fans dan berkongsi sesuatu yang bermanfaat. Sekaligus membantu untuk tingkatkan pendapatan. Setuju? Sekarang giliran ANDA pula untuk MULA! Ditambah dengan BONUS MELELEH semua ni memang lebih dari BERBALOI BALOI.


INI REVIEW DARI PEMBACA TERAWAL :


"...Saya dah baca ebook telegram method Ismail Nazaruddin. Idea yang fresh yang masih lagi belum diterokai oleh marketer dan orang ramai...ebook yang ditulis berdasarkan pengalaman dan apa yang beliau buat sendiri.saya simpulkan apa yang saya dapat dari ebook ni :

1.Cara buat telegram group dan channel dengan betul

2.Teknik yang beliau gunakan untuk create kolam database

3.Rahsia untuk jadikan group/channel kekal aktif

4.Bagaimana nak buat duit dengan two ways communication

5.Bina personal branding dengan kepakaran anda

Ap yang bestnya...teknikal isu seperti nak buat group/channel pun beliau cover. Saya amat sarankan kepada anda yang Baru nak mula berniaga dan ingin membina jenama diri anda dalam bidang anda. Jujurnya, anda baca dan buat, saya yakin resultnya lebih pada cikgu mael sendiri..."


~ AIZAT SHAMSUDDIN , INTERNATIONAL INTERNET MARKETER






Ini pula antara result dari student2 cikgu.

Selepas ni mungkin giliran ANDA pula.





Soalan : Saya newbie sangat2 ni, boleh ke?

Jawapan : Boleh. Selain disediakan Group Support. Ebook ni juga ada gambar dan step by step, jadi mudah nak faham


Soalan : Menjual di Telegram tu macam mana ya?

Jawapan : Antaranya, menjual gunakan group telegram dan channel telegram


Soalan : Boleh buat duit ke dengan Telegram ni? Betul ke?

Jawapan : Alhamdulillah stakat ni cikgu dah jana lebih 6 angka dari Telegram


Soalan : Dijamin berbaloi ke kalau beli ebook ni?

Jawapan : Berbaloi kalau buat step by step apa yang diajarkan dalam ebook.


BUAT TEMPAHAN SEGERA YA..

JANGAN BERTANGGUH.. KALAU TAK, ANDA AKAN TERLEPAS PELUANG INI!!




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
OFFICIAL LAUNCHING TELEGRAM METHOD HABIS STOK
PROMOSI TELEGRAM METHOD VERSI 2.0 HABIS STOK
LAST CALL OFFER TELEGRAM METHOD 2.0 HABIS STOK
PROMOSI LAST TELEGRAM METHOD HINGGA JAM 4 PETANG SAHAJA (RM99) HABIS STOK
NORMAL PRICE TELEGRAM METHOD (RM197) HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel cmgempire19@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaCMG EMPIRE RESOURCES
No. Akaun564810525207
Buka Maybank2u  
PenamaIsmail Nazaruddin
No. Akaun14162028166192
Buka Bank Islam IB  

PENGESAHAN